viata ca un drog


Fiecare strop de ceva care te face sa simti ca-ti bate inima, ca vrei sa mai faci si aia si aia ca sa aialalta… fiecare strop e important. Atat de important ca nu poti fara. e o dependentza de stare, de emotie, de clipa pentru ca doar ele conteaza si doar ele raman. intregul lor formeaza viata.
si viata e chestia aia pe care o simti doar cand stropii aia nu sunt acolo si nu curg atunci cand ai nevoie de ei. iti dai seama ca-ti lipseste ceva doar cand robinetul refuza sa produca asa ceva. si din pacate asupra fluidului asta de stari si emotii si sentimente nu avem noi mare control.
pentru ca el vine de la viata. vine si din noi se incapatzaneaza sa spuna psihologii. viata e asa cum ti-o faci. corect, f. corect. dar mai e si cum ti-o fac altii. pentru ca omul e un animal social si nu traieste singur.
as fi vrut sa scriu initial despre agonia si sevrajul lipsei de clipe si de stari insa robinetul a inceput parca sa curga. nu e inca un suvoi si deocamdata nici nu cred ca-mi doresc sa ajung la starea aia de torent, de cascada… deja cred ca imi e frica sa mai accept prea curand forta unei cascade de senzatii in viata mea.. mi-e teama de inundatii, sunt periculoase si te pot lua pe sus cu totul.

insa.. orice strop de viata e bun, pentru ca fara nu putem. suntem dependenti de viata.

Advertisements
This entry was posted in Basmul meu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s