arahnida


multe fire de paianjen ne intra in ochi, ni se agata de haine sau pur si simplu plutesc pe langa noi fara sa le observam deloc de-a lungul vietii.
intotdeauna m-a fascinat migala cu care paianjenii isi tzes plasa … pentru ei e ratiunea de a fi, asa traiesc, asa supravietuiesc…
sunt insa si oameni care traiesc asemenea paianjenilor, tesand plase… si nu neaparat cu conotatie negativa… dimpotriva.. au rabdare … la asta ma refer….
brodeaza cu fire nevazute clipe si fapte si intrepatrund intamplari si vorbe pentru a crea un intreg in care te trezesti la un moment dat impotmolit fara putinta de scapare…
si chiar nu vreau sa vizualizati in aceasta imagine o scena a cuiva prins in plasa care se zbate fara sanse de scapare… nu!
comparatia mea se refera la cei care au rabdare sa tzeasa din firele clipelor mici un intreg frumos, armonios, imperceptibil decat daca vrei sa-l observi, in liniste, nebagat de seama, inconstient pentru ceilalti, dar foarte important pentru ei, si care le serveste scopurilor.. fie ca e vorba de necesitati primare, fiziologice, fie ca e vorba de aspecte profunde si psihologice, de destin sau de sansa..

Advertisements
This entry was posted in I used to be serrendipity and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s